Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Візуальні матеріали до Дня української писемності і мови

    08/11/2022

    В рамках відзначення Дня української писемності і мови, який відзначається щорічно 9 листопада згідно з Указом Президента України від 9.11.1997 No 1241/97 «Про День української писемності та мови» на замовлення Міністерства культури та інформаційної політики України було виготовлено візуальні матеріали для поширення серед громадськості в мережі інтернет, телевізійних ефірах і на площах зовнішньої реклами (щитах, скролах, лайтпостерах).

    Матеріали зовнішньої реклами різних форматів (6х3, 1.2х1.8, 3.14х2.32) можна завантажити за посиланням – https://fex.net/uk/s/ooxpey6. Відеоматеріали для поширення в мережі інтернет та в телевізійних ефірах знаходяться за посиланням – https://fex.net/uk/s/kpnkto8.

    Висновок Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення про відповідність роликів критеріям соціальній рекламі знаходиться в додатку. Усі матеріали в одній теці – https://fex.net/uk/s/d74tksd.

    МКІП дякує вам за результативну співпрацю!
    лист 4011
    лист нац. телебачення 4011