Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Завершився відбірковий етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

    16/12/2023

    11-15 грудня 2023 року в Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти в дистанційному форматі проведено відбірковий етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінаціях: «Українська мова та література», «Географія», «Образотворче мистецтво», «Фізика», в якому взяли участь учителі закладів загальної середньої освіти Миколаївської області.

    До складу фахових журі ввійшли педагогічні працівники МОІППО, ЗЗСО, науковці.

    Конкурсанти виконували тести з фаху та методики викладання навчальних предметів, практичні завдання, проводили майстерки, представляли педагогічний досвід, відповідали на запитання членів журі.

    За результатами випробувань у фінальному етапі продовжать репрезентувати предметно-методичну компетентність 23 педагоги.

    Щиро дякуємо всім учасникам за професіоналізм, талант навчати й навчатися! Бажаємо, щоб методична вправність і вчительська ерудиція супроводжували вас у фахових випробуваннях фінального етапу. Успіхів на шляху до майбутніх перемог!