Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Завершено роботу обласної творчої групи з професійної орієнтації учнів

    25/12/2023

    21–23 грудня 2023 року навчально-методичною лабораторія акмеології МОІППО в дистанційному форматі проведела ІІІ (заключне) засідання обласної творчої групи «Професійна орієнтація учнів засобами інтегрованого курсу «Здоров’я, безпека та добробут».

    Із червня 2023 року учасники заходу напрацьовували методичні матеріали на допомогу вчителю з використання посібників Всеукраїнського експерименту «Профорієнтація в новій українській школі»: моделі занять та методичні рекомендації до модельних програм курсу «Здоров’я, безпека та добробут». Працювали індивідуально та колективно, відповідально та активно.

    Під час заключного засідання педагоги презентувати методичні напрацювання. Погорєлова Любов, методист навчально-методичної лабораторії акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, куратор творчої групи, наголосила на важливості використання ресурсів з профорієнтації в освітньому процесі, провела інтерактиви для учасників та визначила шляхи подальшої співпраці ініціативних педагогів області.

    За підсумками роботи вчителі, які виконали умови, передбачені програмою заходу, отримали сертифікат про підвищення кваліфікації. Щиро дякуємо всім за співпрацю!