Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Завершено І етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році

    25/06/2024

     з 18 квітня до 12 червня  2024 року проведено I (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти. 

    Список переможців I (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році

    Категорія «Навчальна література»

    Туристсько-краєзнавчий напрям (туристсько-спортивний профіль)

    І місце

    1. Трощенко Володимир Олександрович, методист комунального закладу «Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Миколаївської обласної ради.
    2. Гладка Олена Володимирівна, методист комунального закладу «Миколаївський обласний Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» Миколаївської обласної ради.

    Художньо-естетичний напрям (театральний профіль)

    І місце

    1. Камінецька Тетяна Григорівна, методист Палацу творчості учнів  м. Миколаєва.
    2. Олійник Марія Олександрівна, керівник гуртка «Народного художнього колективу театру «Марія» Палацу творчості учнів м. Миколаєва.

    Щиро вітаємо переможців та дякуємо адміністраціям закладів позашкільної освіти за сприяння та мотивацію працівників до фахового зростання! Бажаємо успіху на ІІ етапі конкурсу! 

    Наказ ДОН від 19.06.2024 № 158 «Про підсумки I (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році»