Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Засідання обласної творчої групи вчителів зарубіжної літератури

    17/06/2020

    16–17 червня 2020 року на платформі «Zoom» відбулося засідання обласної творчої групи вчителів зарубіжної літератури «Формування ключових і предметних компетентностей на уроках зарубіжної літератури в умовах переходу до Нової української школи» у дистанційному (синхронному) режимі.

    Дарія Лукьяненко, кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, висвітлила такі питання: «Таксономія освітніх цілей Бенджаміна Блума – основа конструювання компетентнісних завдань», «Важливість таксономії освітніх цілей Бенджаміна Блума в умовах переходу на змішане навчання».

    Ганна Пономаренко, методист кафедри, провела практичне заняття на тему «Навчання у віртуальному просторі за допомогою Google Classroom».

    Учасники Творчої групи удосконалили фахову компетентність: обговорили підсумки роботи по конструюванню компетентнісно орієнтованих завдань; поділилися досвідом реалізації їх під час дистанційної освіти; визначили перспективи застосування завдань в умовах змішаного навчання. Для членів Творчої групи створено віртуальну спільноту в середовищі Google Classroom, де розміщено матеріали для опрацювання, а також завдання до другого засідання.