Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Закриття Літньої школи – 2024

    28/06/2024

    28 червня 2024 року у змішаному форматі завершила роботу Літня школа – 2024 «Управління школою у кризових ситуаціях», що є елементом системи заходів у межах регіонального проєкту «Модерація науково-методичного супроводу реформування освіти в умовах децентралізації».
    Тетяна Сливінська, завідувач навчально-методичної лабораторії практичної психології та соціальної роботи МОІППО, провела інтерактивне заняття-практикум «Таємниці незламності: практики збереження та відновлення психосоціального здоров’я керівників закладів освіти», під час якого вивчалися інструменти інтеграції дітей в умовах війни, стратегії використання ресурсів ОДГ/ОПЛ у професійній діяльності.
    Ганна Погромська, доцент, доцент кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, опрацювала з керівниками цифрові ресурси для розробки презентаційних матеріалів з питань кадрового менеджменту.
    Вікторія Стойкова, доцент кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, підбила підсумки та вручила сертифікати про підвищення кваліфікації. Вікторія Володимирівна презентувала учасникам чесько-українського проєкту «Підтримка відновлення освіти в Україні» посібник від чеських партнерів «Управління школою в суспільстві знань».
    Педагоги залишили схвальні відгуки про захід та відзначили актуальність розглянутих питань.