Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Вручення комплектів обладнання Cisco закладам освіти Миколаївщини

    21/12/2023

    Відповідно до меморандуму про співпрацю у сфері інновацій та цифровізації між Міністерством цифрової трансформації України та компанією Cisco в заклади освіти України передано 1600 маршрутизаторів з точками доступу Wi-Fi Cisco Meraki і 1000 веб-камер Cisco Webex.

    Cisco Meraki – інноваційна платформа з хмарним керуванням для побудови цифрових процесів: від надійного Wi-Fi до мережевої та фізичної безпеки — підключення різноманітних датчиків і пристроїв Інтернету речей, розумне відеоспостереження, інтеграція з Cisco Umbrella для фільтрації контенту тощо.

    21 грудня 2023 року в приміщенні Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося вручення 47 комплектів комплектів інтернет-обладнання та 29 вебкамер закладам освіти Миколаївської області, які мають укриття, працюють в очному чи змішаному форматах та потребують дооблаштування інтернет-мережі в укритті.

    Захід відбувся за участі Наталі Сокульської, заступниці директора департаменту освіти і науки Миколаївської ОВА, Василя Шуляра, директора МОІППО, Ольги Захар, заступниці директора з науково-методичної роботи МОІППО.

    Після вручення комплектів Сергій Кириченко, методист центру цифрової освіти та медіакультури МОІППО провів короткий інструктаж щодо особливостей використання отриманого обладнання.

    Модерацію заходу здійснював Максим Запорожченко, завідувач центру цифрової освіти та медіакультури МОІППО.

    Щиро вдячні партнерам за підтримку!