Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Вітаємо переможців XVII Міжнародної олімпіади з астрономії та астрофізики

    27/08/2024

    На фоні тривожних подій і масованих ракетних обстрілів ми отримали  гарну звістку про успішну участь команди України на XVII Міжнародній олімпіаді з астрономії та астрофізики, що проходила 17-27 серпня 2024 року в Бразилії. Українські школярі завоювали одну срібну й три бронзові медалі, а також нагороджені почесною спеціальною відзнакою за успішне виконання одного з турів олімпіади.

    Срібним призером олімпіади став Вадим Харченко, випускник Миколаївського ліцею імені професора М. Александрова (директор – Тетяна Геллер, учитель астрономії – Сергій Горбунов).  

    Щиро вітаємо з перемогою Вадима і всіх, хто допомагав на такому нелегкому шляху: учителів ліцею і викладачів відбірково-тренувальних зборів, керівників команди, організаторів олімпіади, батьків, які завжди підтримували! Нинішній успіх є результатом титанічної щоденної праці й наполегливості.

    Пишаємося і віримо в наукове майбутнє Вадима заради слави та процвітання нашої держави!