Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Вітаємо Наталію Ступак з успішним виступом у другому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура»

    31/05/2023

    28 травня 2023 року завершився всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023» у номінації «Фізична культура», який тривав із 15 до 28 травня. 12 педагогів з різних областей України виборювали звання кращого вчителя фізичної культури. 

    Учителі показали власну методику викладання, відповідали на складні запитання журі.

    Наталія Миколаївна продемонструвала неабияку витримку, зібраність, творчість, невтомність, креативність. Сміливо і впевнено вийшла  на професійний ринг, проявила фахову компетентність, творчий підхід у проведенні майстер-класу, онлайн-уроку, методичному практикумі, виконанні практичних завдань у межах навчального предмета, педагогічний досвід та незмінне шанобливе ставлення до своєї роботи й учнів.

    Сподіваємося, що конкурс розкрив нові обрії, можливості пізнання себе та світу. Ви – наша гордість! Так тримати! І з такою ж завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин!

    Висловлюємо щиру вдячність команді, яка підтримувала і консультувала вчителя. 

    Разом до Перемоги!