Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Вебінар для практичних психологів закладів освіти «Методика хібукі-терапія в роботі з дитячою травмою»

    14/10/2022

    13 жовтня 2022 року навчально-методичною лабораторією практичної психології та соціальної роботи, з метою підвищення рівня професійної компетентності працівників психологічної служби щодо здійснення  соціально-психологічного супроводу учасників  освітнього процесу в період воєнного стану,  проведено презентаційний вебінар для практичних психологів закладів освіти «Методика хібукі-терапія в роботі з дитячою травмою».

    Зустріч організовано  за підтримкою та участю керівника міжнародного проєкту «Хібукі терапія» Дафни Шарон-Максимов (Ізраїль), якій належать ексклюзивні права навчання та використання зазначеної методики в роботі з трапоїдною лялькою-іграшкою Собака-обіймака Хібукі. 

    Під час заходу спікером представлено  новий  професійний терапевтичний інструмент   роботи психолога   з дитячою травмою  в напрямку профілактики посттравматичного стресового розладу у дітей та підлітків.    

    Учасники вебінару отримали відповіді на питання щодо особливостей використання  методики у профілактичній та корекційній роботі з учасниками освітнього процесу,  розглянули  шляхи  її впровадження у діяльність працівників психологічної служби закладів освіти, намітили шляхи подальшої співпраці та навчання.    

    На заході
    були присутні  75 працівників психологічної служби області.
    Запис вебінару розміщено ютуб-каналі МОІППО https://youtu.be/e0aiDxpJwbc

    Дякуємо Дафні Шарон-Максимов (Ізраїль) за змістовне наповнення вебінару,  активну життєву  позицію, професійну й людяну підтримку освітян України.   

    Дякуємо кожному/кожній учаснику/учасниці вебінару за цікавість до заходу та за невпинне бажання  до  професійного зростання та  розвитку!