Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Участь у освітянських тренінгах

    23/02/2023

    21 лютого 2023 року Галина Лебідь, к.пед.н., доцент, методист кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, Марія Душенко, старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО й Олена Маланчук, методист кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО взяли участь у всеукраїнському тренінгу для викладачів із ЗВО й ОІППО з теми «Шість цеглинок в освітньому просторі початкової школи». 

    Захід організовано та проведено тренерками Тhe LEGO Foundation в Україні. Учасники активно гралися з цеглинками конструктора LEGO, дієво й конструктивно обговорювали використання ігрових і діяльнісних методів навчання за допомогою наборів LEGO «Шість цеглинок» та «LEGO Play Box». Фасилітатори зупинилися на п’яти характеристиках діяльнісного підходу, а також із практичної сторони розглянули приклади їх використання в освітньому процесі за допомогою різноманітних завдань («Запам’ятайки», «Мости», «Підступні вежі 2.0» тощо).

    Дякуємо організаторам за запрошення та проведення тренінгу.

    Чекаємо на нові зустрічі!