Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    У ЧОМУ ВИННІ ПЕДАГОГИ?

    04/09/2022
    Таке питання сьогодні задавав собі кожен і кожна, хто був у головному корпусі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, який зазнав руйнувань унаслідок масованого нічного обстрілу росіянами міста Миколаєва 04 вересеня 2022 року.
    Але ж за пів року війни ми з вами зрозуміли, що й заклади освіти, культури, медицини, ні в чому не винні мирні люди, навіть маленькі діти, можуть стати ціллю російсько-терористичних військ. Сьогодні наш колектив вже не вперше зіткнувся з російським лихом: на 140-й день війни пошкоджень зазнавав другий корпус МОІППО. Тоді освітяни з усієї України, небайдужі громадяни, наші партнери, представники влади допомогли нам подолати наслідки обстрілу.

     
    І зараз, зафіксувавши факти злочинів, колектив інституту спільно з членами сімей, просто знайомими та друзями, партнерами почали оперативно ліквідовувати наслідки руйнувань.

    Зараз нанесено більш значної школи, тому ми вирішили вчергове звернутися за допомогою у відновленні головного корпусу інституту до вас, шановні освітяни України, небайдужі громадяни, благодійники, організації та фонди, з якими ми спільно реалізовували багато освітніх проєктів та багаторічно співпрацювали.

    Хто має можливість і бажання фінансово підтримати один із кращих закладів післядипломної освіти в Україні, ласкаво просимо перераховувати кошти за такими реквізитами:
    Рахунок: UA218201720314291004301048624 (рахунок відкрито в Державному казначействі для надходження благодійних внесків, грантів та дарунків допомоги МОІППО).
    Код ЄДРПОУ: 31193118.

    Можливо, комусь буде зручніше перераховувати кошти на карту ПриватБанку, будь ласка: