Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Творча онлайн-зустріч учасників регіонального експерименту

    10/04/2020

    09 квітня 2020 року кафедрою теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено в асинхронному режимі творчу онлайн-зустріч учасників регіонального експерименту «Упровадження технології інтегрованого навчання в початковій школі на засадах ідей та положень Нової української школи на базі МОІППО та закладів загальної середньої освіти області» у рамках творчої лабораторії обласного рівня «Формування компетентностей здобувачів освіти засобами інтеграції».

    У заході брали участь методисти початкової освіти науково-методичних установ міст, районів, ОТГ, директори ЗЗСО, заступники директорів з НВР, керівники методичних об’єднань, учителі початкових класів міст, районів, ОТГ та інтернатних закладів освіти, працівники Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

    Спікером заходу був Віталій Ісаєв, методист, старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО.

    В онлайн-режимі з вітальним словом до учасників заходу звернувся Василь Шуляр, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Олена Сокуренко, завідувач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО акцентувала увагу на особливостях дослідно-експериментальної роботи регіонального рівня з теми «Упровадження технології інтегрованого навчання в початковій школі на засадах ідей та положень Нової української школи». Окремі питання упровадження технології інтегрованого навчання в Новій українській школі розкрила Оксана Рибачук, методист кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО. Алла Драганова, учитель початкових класів Первомайської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 12 Первомайської міської ради, Віта Лозінська, учитель початкових класів Миколаївського спеціального навчально-виховного комплексу для дітей зі зниженим зором Миколаївської міської ради, Наталя Оксеньчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 50 імені Г. Л. Дівіної Миколаївської міської ради поділились досвідом роботи закладів освіти з проблемної теми заходу. Інна Большакова, тренерка міжнародного проєкту «Читання і письмо для розвитку критичного мислення», ГС «Освіторія» презентувала інтегровані вправи на уроках української мови в 3-му класі.

    Всього у заході брали участь 409 осіб.

    Посилання на онлайн-трансляцію заходу: https://www.youtube.com/watch?v=5uJ5ZeVnuZo&feature=emb_title&fbclid=IwAR0mfWYTgfTBV_jWsQkQ34DrnNeJ2H9sA226OBnDTEt-6CWimkGsfrpefcU