Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Творча майстерня Інни Літвінової

    22/02/2023

    17 лютого 2023 року в дистанційному форматі проведено зустріч учителів української мови і літератури Миколаївщини з Інною Літвіновою, доценткою, кандидаткою філологічних наук, доценткою кафедри української мови Харківського національного університету імені Василя Назаровича Каразіна, авторкою підручника «Українська мова. 5 клас».

    Мета заходу – реалізація Концепції «Нова українська школа», Державного стандарту базової середньої освіти та науково-методичний супровід освітнього процесу в 5 класі за новою навчальною програмою з української мови авторів Н. Голуб та О. Горошкіної. 

    Інна Миколаївна окреслила основні акценти мовної освіти в контексті НУШ, презентувала колегам навчально-методичний інструментарій для навчання української мови учнів 5 класу. Педагогів зацікавили творчі знахідки авторки підручника.

    Зустріч відбулася в атмосфері продуктивної партнерської взаємодії учасників. Сподіваємося на подальшу співпрацю з Інною Літвіновою та видавництвом «Ранок».