Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Сучасні підходи до викладання хімії в контексті НУШ: виклики та реалії сьогодення

    23/02/2024

    22 лютого 2024 року працівники кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти спільно з видавництвом «Ранок» провели обласний семінар «Сучасні підходи до викладання хімії в контексті НУШ: виклики та реалії сьогодення». 

    Олексій Григорович, кандидат хімічних наук, відмінник освіти України, учитель-методист, автор підручників з хімії для 7–11 класів, модельної навчальної програми «Хімія. 7–9 класи», співавтор модельної навчальної програми та підручників «Довкілля. 5–6 класи»,  підручника «Хімія. 7 клас» НУШ,  акцентував увагу освітян на особливостях структури та змісту модельної навчальної програми, підручника з хімії, розробленого за новим державним стандартом, обґрунтував роль змісту хімічної освіти в реалізації діяльнісного підходу. Також спікер репрезентував електронний інтерактивний додаток IZZI до підручника. 

    Учасники мали можливість отримати вичерпні відповіді на запитання, обмінятися думками.

    Підсумовуючи, педагоги відзначили доцільність, актуальність і практичну спрямованість заходу. Дякуємо всім за плідну роботу!