Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Співпраця МОІППО з польськими партнерами

    01/03/2023

    Сьогодні, 1 березня 2023 року, відбулося підписання важливої угоди між Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Регіональним центром удосконалення вчителів “WOM” в Бєльсько-Бялій (Республіка Польща).

    Ця угода стане важливим кроком у розвитку партнерства між нашими установами та сприятиме посиленню професійного розвитку вчителів, підтримці українських учнів, які зараз перебувають у Польщі, підвищенню рівня обізнаності та компетентності педагогів Миколаївщини та Бєльсько-Бялій.

    Участь у заході взяли директор МОІППО Василь Шуляр, директор RODN “WOM” в Бєлько-Бялій Владислав Моншьор,  працівники МОІППО Ольга Захар, Вікторія Стойкова, Людмила Трубнікова, Ігор Ніколаєв, Олена Ліскович, Максим Запорожченко, Діна Діордіца, працівники Регіонального центру удосконалення вчителів “WOM” Марина Кирилюк та Катаржина Жьола-Земчак.

    Василь Шуляр та Владислав Моншьор привітали всіх учасників події та висловили впевненість у подальшій результативній співпраці.

    Ми віримо, що ця угода є важливою для розвитку освіти й педагогічного потенціалу в наших країнах. Щиро дякуємо польським колегам!