Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Шляхи реалізації ідей НУШ в освітньому процесі інтегрованих курсів природничого спрямування (5–6 класи)

    27/09/2023

    26 вересня 2023 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО в змішаному форматі проведено підсумкове засідання обласної творчої групи з проблеми «Шляхи реалізації ідей НУШ в освітньому процесі інтегрованих курсів природничого спрямування (5–6 класи)».  

    Василь Шуляр, д.пед.н., доцент, професор кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор МОІППО, заслужений учитель України, відзначив актуальність обраної проблеми.

    Ольга Захар, к.пед.н., заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, наголосила на тому, що робота у складі творчої групи  є ефективним інструментом професійного зростання вчителя.

    Педагоги презентували власні наробки: компетентнісно-орієнтовані завдання, конспекти уроків у контексті діяльнісного підходу до навчання, технологічні картки навчальних проєктів. До всіх матеріалів розроблено критерії оцінювання результатів навчання учнів.

    Анастасія Кравченко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, підбила підсумки роботи й підкреслила високу якість підготовлених матеріалів, які після технічного доопрацювання будуть узагальнені в методичному посібнику. 

    Висловлюємо вдячність за результативну працю учасникам заходу. Бажаємо невичерпної енергії для втілення отриманих знань, удосконалення та професійного розвитку.

    З непохитною вірою в Перемогу України!