Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Шевченківські читання

    08/03/2024

    7 березня 2024 року науково-педагогічні і педагогічні працівники  Миколаївського ОІППО взяли участь у Шевченківських читаннях із нагоди 210 річниці з дня народження великого Кобзаря. Захід організований Одеською академією неперервної освіти в рамках співпраці педагогів Півдня України (Херсонщина – Миколаївщина – Одещина).

    Із вітальним словом до учасників конференції звернувся Василь Шуляр, директор Миколаївського ОІППО, доктор педагогічних наук, заслужений учитель України, наголосивши на тому, що художні тексти генія-пророка не втратити своєї актуальності, набувши нового звучання за останні роки.

    Викладачі й методисти долучилися до обговорення актуальних проблем за основними напрямами: репрезентація образу Тараса Шевченка творчою молоддю Одещини; наукове товариство імені Шевченка: 150 років на службі української науки та культури; великий Кобзар та Одеса; Тарас Шевченко: спроби виходу за межі стереотипу; Тарас Шевченко: історичний погляд крізь століття.

    Щиро вдячні колегам за плідну партнерську взаємодію в ім’я Української Перемоги!