Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Щоденник конкурсу «Учитель року – 2023»: день третій

    23/02/2023

    Активно й творчо пройшли змагання конкурсантів «Учитель року – 2023» і третього дня.

    Сучасний виклик часу – урок у дистанційному форматі, змоделювати який – конкурсне завдання, що об’єднало вчителів у номінаціях «Фізична культура», «Початкова освіта», «Основи здоров’я». Педагоги представили на розгляд журі технологічні карти й моделі уроків, продемонстрували рівень методичної грамотності та дидактичної обізнаності, уміння знаходити спільну мову з учнями, зацікавлювати, налаштовувати на здобуття нових знань за допомогою інтерактивних, практико орієнтованих методів і прийомів.

    За день до змагань учасники отримали тему та порядковий номер проведення уроку, що гарантувало максимальну об’єктивність і прозорість під час випробувань.

    Учителі продемонстрували високий рівень педагогічної майстерності, творчий підхід до використання сучасних інноваційних технологій, знання методики та педагогіки, уміння співпрацювати з учнями у «нових класах». Уроки були насиченими й цікавими.

    Під час оцінювання конкурсних випробувань члени журі звертали увагу на комунікативну мовну компетенцію вчителя: знання мови, уміння нешаблонно мислити, спілкуватися з учнями тощо.

    Щиро дякуємо всім, хто долучився до проведення конкурсу!