Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Щоденник конкурсу «Учитель року – 2023»: день другий

    22/02/2023

    21 лютого 2023 року педагогічну майстерність презентували учасники І групи в номінації «Початкова освіта», які продемонстрували здатність проводити урок, моделювати дистанційний урок, продумувати концепцію, логіку всіх його елементів, доцільність тих чи інших педагогічних знахідок.

    Конкурсне випробування «Дистанційний урок» – найважливіший етап змагання, оскільки об’єднує в собі вміння і компетенції всіх етапів конкурсу та є основним механізмом навчальної взаємодії учня й педагога.

    За день до змагань учасники отримали тему та порядковий номер проведення уроку, що гарантувало максимальну об’єктивність і прозорість під час випробувань.

    У номінації «Основи здоров’я» відбулося випробування «Методичний практикум», де методом позачерговості було обрано клас, тему та виконання методичних завдань із моделювання тем: «Критичне мислення та вміння приймати рішення», «Соціальні чинники здоров’я», «Інформаційна безпека»; доводили доцільність обраної методики, визначивши, які саме навички формуватимуться  в здобувачів освіти під час вивчення обраної теми.

    Дякуємо педагогам І групи за професіоналізм, відкритість, готовність до спілкування та позитивний настрій. 

    Зичимо наснаги і творчих успіхів учасникам ІІ групи в номінації «Початкова освіта» та конкурсантам / конкурсанткам у номінаціях «Фізична культура», «Захист України» і «Основи здоров’я», які проводитимуть уроки завтра.