Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Робоча зустріч координатора науково-педагогічного проєкту «Інтелект України»

    26/04/2024

    23 квітня 2024 року координатором науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» у Миколаївській області Галиною Лебідь у дистанційному форматі проведено робочу зустріч  для директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, які працюватимуть за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» у 5 класах   (2024–2025 н. р.).

    Вікторія Стойкова, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, консультант проєкту «Інтелект України» у Миколаївській області, привітала учасників та акцентувала увагу на діяльнісному підході як інструменті реалізації компетентнісного потенціалу освітньої галузі. 

    Галина Лебідь, к. пед. н., доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, висвітлила  питання щодо виконання освітньої програми та навчального плану в закладах загальної середньої освіти за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» у базовій школі.

    Людмила Кушнір, заступник директора з навчально-виховної роботи Баштанського ліцею № 1 Баштанської міської ради,  поділилася досвідом з методичного супроводу педагогів, які реалізують науково-педагогічний проєкт «Інтелект України» у базовій середній освіті.

    Марина Дробишева, старший викладач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО, репрезентувала стабілізаційні техніки для збереження і відновлення психологічного стану, ментального здоров’я.

    Підбиваючи підсумки, освітяни відзначили актуальність і практичну спрямованість заходу.