Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Результати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

    27/02/2023

    25 лютого  2023 року в дистанційному форматі проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

    Людмила Володимирівна Трубнікова, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, привітала учасників і наголосила на важливості проведення інтелектуальних змагань серед обдарованої учнівської молоді. Зазначила, що учні Миколаївської області щорічно показують високі результати.

    Дмитро Сергійович Січко, к.ю.н., доцент, декан юридичного факультету Чорноморського національного університету імені Петра Могили, подякував учасникам за участь в олімпіаді саме з правознавства, оскільки нині це затребувана спеціальність, а також мотивував до виконання завдань на високому рівні. 

    Олена Анатоліївна Іртищева, методистка кафедри філософії освіти, теорії й методики суспільствознавчих предметів МОІППО, проконсультувала щодо роботи в Google Classroom, окреслила особливості виконання та оформлення олімпіадних завдань із правознавства.

    Вітаємо переможців ІІІ етапу олімпіади та їх наставників!