Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Результати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії

    21/02/2023

    18 лютого 2023 року в дистанційному форматі проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

    Василь Шуляр, доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заслужений учитель України, привітав учасників та зауважив, що олімпіада є поштовхом до зростання, оскільки  хімічні знання важливі для сталого розвитку людства.

    Анастасія Кравченко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, розповіла про особливості виконання, оформлення олімпіадних завдань з хімії. 

    В олімпіаді взяли участь 11 учнів. Вони виконували завдання теоретичного змісту та уявного експерименту. Більшість учасників склали алгоритм проведення експерименту й описали механізм хімічних реакцій. 

    Згідно з рішенням журі 6 учнів закладів освіти Миколаївської області, які  продемонстрували  високий рівень знань,  стали переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.

    Бажаємо не зупинятися на досягнутому і продовжувати рухатись уперед. Щиро дякуємо членам журі та наставникам учнів за плідну роботу.