Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Результати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики

    06/02/2023

    04 лютого 2023 року в дистанційному форматі проведено  ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. 

    Людмила Володимирівна Трубнікова, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, привітала учасників і наголосила на тому, що саме вони є майбутньою науковою елітою держави, тими, хто будуватиме сильну та вільну Україну.

    Олена Володимирівна Ліскович, к.пед.н., завідувач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, проконсультувала учасників щодо оформлення та відправлення робіт за допомогою Google Класу.

    16 учасників виконували завдання теоретичного та практичного турів, що передбачав лише теоретичне обґрунтування і складання плану проведення експерименту. Переможцями стали 8 учнів, які виявили як глибокі теоретичні знання, так і здатність застосувати їх для вирішення практичних завдань.

    Вітаємо кращих  знавців фізики та їх наставників!

    Дякуємо фаховому журі під керівництвом Махровського Володимира Миколайовича, к.ф.-м.н., доцента кафедри фізики Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, голови журі, та  Ушкаца Михайла Вікторовича, д.ф.-м.н., професора, завідувача кафедри фізики та математики Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, багаторічного експерта обласної олімпіади з фізики.

    Щиро сподіваємося у 2023–2024 н.р. зустрітися на очній олімпіаді, щоб і надалі шукати, розвивати та підтримувати талановиту молодь – майбутнє незалежної України!