Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Результати ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

    20/02/2023

    18 лютого 2023 року в дистанційному форматі проведено  ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії. 

    Людмила Володимирівна Трубнікова, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, привітала учасників і побажала успішного виконання олімпіадних завдань, зазначивши, що миколаївські школярі традиційно показують високі результати.

    Олена Володимирівна Ліскович, к.пед.н., завідувач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, проконсультувала учнів щодо оформлення та відправлення робіт за допомогою Google Класу.

    Інтелектуальні змагання розпочалися з виконання завдань псевдоспостережного туру, де учасники продемонстрували не тільки знання астрономії як шкільного предмета, а й обізнаність у останніх відкриттях у цій галузі.

    За рішенням журі переможцями стали 2 учні, які виявили як глибокі теоретичні знання, так і здатність застосувати їх для вирішення практичних завдань.

    Вітаємо кращих знавців астрономії та їх наставників!

    Дякуємо фаховому журі, експертам олімпіади Панько Олені Олексіївні, д.ф.-м.н., професору, професору кафедри теоретичної фізики та астрономії Одеського національного університету ім. І. І. Мечникова, та Сергієнко Ользі Георгіївні, старшому лаборанту кафедри фізики, математики та інформаційних технологій Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського, за об’єктивне оцінювання робіт учасників.

    Разом до Перемоги!