Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Психосоціальна підтримка населення в дії

    14/06/2024

    Із метою організації роботи з психосоціального розвантаження здобувачів освіти, ознайомлення громадськості з проєктом «Надання послуг з психосоціальної підтримки в Миколаївській та Херсонських областях» 14 червня 2024 року на базі Ясногородського ліцею Єланецької селищної ради Вознесенського району навчально-методичною лабораторією акмеології МОІППО (модератор – Погорєлова Любов, методист, фасилітатор проєкту) організовано та проведено презентаційну інтерактивну зустріч «Дій! Спілкуйся! Радій!».  Захід відбувся за координаційно-методичної підтримки адміністрацій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відділу освіти та спорту Єланецької селищної ради, Ясногородського ліцею Єланецької селищної ради, Міжнародної організації з міграції,  ГО “Майстерня добра”. Учасники – 23 здобувачі освіти, ВПО громади. До участі долучилися: Оксана Бурлака,  психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Єланецької селищної ради;  адміністрація та вчителі ліцею.

    Під час заходу учні активно працювали в групах, створювали спільні колажі, складали історії, презентували себе (знайомство “Чоловічок з паперу”, “Кубики історій”, вправа “Колаж команди” (групова аплікація), вправа “Талісман” (ліплення чарівного предмету), робота з метафоричними асоціативними картками “Монстрики почуттів”). Щиро дякуємо усім за участь та співпрацю!