Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Професійний розвиток педагогічних і керівних кадрів в умовах реформування системи освіти

    02/11/2023

    01 листопада 2023 року в режими zoom-конференції відбувся інформаційно-мотиваційний семінар «Професійний розвиток педагогічних і керівних кадрів в умовах реформування системи освіти».

    Участь у заході взяли керівники закладів освіти області, особи, відповідальні за професійний розвиток та адміністрування платформи реєстрації педагогів (220) осіб. Відкриваючи семінар, Шуляр Василь Іванович, доктор педагогічних наук, професор кафедри мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заслужений учитель України наголосив на важливості партнерської взаємодії інституту і закладів освіти.

    Стойкова Вікторія Володимирівна, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, познайомила учасників заходу із системою роботи інституту щодо науково-методичного супроводу професійного розвитку керівних та педагогічних кадрів закладів освіти області.

    Про інтеграцію проєкту регіонального рівня «Звірка педагогічних кадрів» та платформи реєстрації педагогів розповіла Кулешова Оксана Анатоліївна, завідувач навчально-методичної лабораторії моніторингу якості освіти та сертифікації МОІППО.

    З особливосяти адміністрування оновленої платформи реєстрації педагогів познайомив учасників Кириченко Сергій Олегович, методист центру цифрової освіти та медіакультури МОІППО.

    Кондратьєва Ольга Олексіївна, методист навчально-методичної лабораторії моніторингу якості освіти та сертифікації МОІППО, представила регіональний проєкт «Самодіагностування педагогів для визначення освітніх потреб».

    Захід пройшов в атмосфері конструктивного обговорення, співробітництва та взаєморозуміння.