Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Продовжуємо навчати безпечної поведінки та здоровому способу життя

    05/04/2024

    04 квітня 2024 року на базі МОІППО відбулися  заходи до  Всесвітнього дня здоров’я, що  є актуальними в умовах війни: уміння надавати домедичну допомогу, дбати про  ментальне здоров’я.

    Учасники – педагогічні працівники Миколаївської гімназії № 36 Миколаївської міської ради.

    Протягом років проходили різні активності: тижні здоров’я, відкриті лекції фахівців, семінари, спортивні марафони для колег на стадіоні, інтелектуальні та фізичні змагання в МОІППО, онлайн-форуми «Ми за здоровий спосіб життя» тощо.

    З метою дотримання безпеки цьогоріч працівниками інституту проведено тренінг «Безпечна поведінка – безпечне життя». Учасники мали змогу ознайомитись з освітньобезпековим середовищем закладу й попрацювати в кабінетах безпеки, домедичної допомоги, що розташовані в укритті.

    Для підтримки здоров’я педагогів-партнерів організовано спортивно-оздоровлювальні змагання «Будь активним заради миру!», що сприяли ефективній комунікації, покращенню настрою, здоровій та продуктивній робочій атмосфері.   

    Підбиваючи підсумки,  учасники обмінялися думками та поділилися планами щодо створення безпечного освітнього середовища.