Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Про проведення першого вебінару пролонгованого обласного сертифікованого заходу «Школа професійного зростання «Digital Teacher»

    01/04/2021

    Відповідно до річного плану роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 30 березня 2021 року в дистанційному режимі проведено перший вебінар пролонгованого обласного сертифікованого заходу «Школа професійного зростання «Digital Teacher» для вчителів англійської мови ЗЗСО області на тему «Створення інтерактивного навчального контенту з англійської мови за допомогою електронних дошок; методика застосування на уроках». Захід організовано кафедрою педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО.
    Мета вебінару – розвиток інформаційно-цифрової компетентності вчителів англійської мови щодо створення та застосування цифрового навчального контенту в освітньому процесі.
    Тихонова Тетяна Валентинівна, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти МОІППО, ознайомила учасників із різними видами онлайн-дошок та їх можливостями щодо створення цифрового навчального контенту для навчання англійської мови.
    Бредіхіна Інеса Володимирівна, методист кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти МОІППО, продемонструвала приклади використання онлайн-дошок на уроках англійської мови для різних видів діяльності.
    Під час заходу учасники працювали з онлайн-дошкою, виконуючи методичне завдання.
    У роботі вебінару взяли участь 33 вчителі англійської мови ЗЗСО Миколаївської області.