Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОНЛАЙН-ПРЕЗЕНТАЦІЇ ЗАСТОСУНКУ ARBOOK

    12/05/2022
    12 травня 2022 року представниками української ІТ-компанії Flexreality проведено онлайн-презентацію безкоштовного застосунку ArBook для вчителів природничо-математичного циклу закладів освіти Миколаївщини.

    Учасники ознайомилися з можливостями доповненої реальності та 3D-візуалізації експериментів шкільної програми з фізики, астрономії, біології, хімії, географії, а також візуалізацією математичних моделей. Педагогів зацікавило використання застосунку для проведення практичних робіт, здійснення оцінювання, організації навчальних занять у дистанційному форматі.
    Освітяни подякували розробникам за якісний продукт, що допоможе зробити освітній процес сучасним і ефективним, особливо в умовах дистанційного навчання, висловили побажання щодо подальшої співпраці.
    Захід відбувся за організаційного супроводу кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО.