Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Про проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з програмування

    01/03/2021

    У 2020–2021 навчальному році громадська організація «Федерація олімпіадного програмування» спільно із членами журі IV етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики ініціювала проведення Всеукраїнської олімпіади з програмування (інформатики).
    Відповідно до листа громадської організації «Федерація олімпіадного програмування» від 18 лютого 2021 року № 58 «Про ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з програмування» 27–28 лютого 2021 року на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з програмування.
    Із вітальним словом до учасників олімпіади звернувся Шуляр Василь Іванович, доктор педагогічних наук, доцент, директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, заслужений учитель України, який інформував про високі щорічні досягнення учнів Миколаївщини в інтелектуальних змаганнях всеукраїнського рівня.
    Трубнікова Людмила Володимирівна, заступник директора з науково-педагогічної роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, наголосила на важливості формування інформаційної компетентності в повсякденному житті кожної особистості.
    У ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з програмування взяли участь 7 учнів закладів загальної середньої освіти міста Миколаєва.