Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Про проведення другого вебінару пролонгованого обласного семінару- практикуму «Створення та реалізація інформаційної системи ЗЗСО на основі хмарних технологій»

    28/04/2021

    27 квітня 2021 року в дистанційному режимі проведено другий вебінар пролонгованого обласного семінару-практикуму «Створення та реалізація інформаційної системи ЗЗСО на основі хмарних технологій» для керівників
    закладів загальної та середньої освіти Миколаївської області на тему «Інформаційний менеджмент у закладі освіти».
    Захід організовано кафедрою педагогіки, психології та менеджменту освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти і Миколаївською ЗОШ І–ІІІ ступенів № 57 імені Т. Г. Шевченка Миколаївської міської ради.
    Мета вебінару: розвиток управлінських компетентностей керівників ЗЗСО щодо організації електронного документообігу та проєктування, створення внутрішньої системи якості закладу освіти.
    Із вступним словом до учасників семінару звернулася Стойкова Вікторія Володимирівна, к.пед.н., заступник директора МОІППО з науково-педагогічної роботи, яка нагадала про основні нормативні положення та вимоги до управлінських компетентностей керівників ЗЗСО щодо інформаційного забезпечення в закладі освіти.
    Кулешова Оксана Анатоліївна, завідувач навчально-методичної лабораторії моніторингу якості освіти та сертифікації МОІППО, розповіла про основні етапи проєктування та реалізації внутрішньої системи якості закладу загальної середньої освіти.
    Малахов Андрій Анатолійович, директор, та Хмельна Оксана Григорівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ст.
    № 57 імені Т. Г. Шевченка Миколаївської міської ради, ознайомили педагогів з організацією електронного документообігу в своєму закладі, охарактеризували можливості реалізації електронних журналів та щоденників, розповіли про роботу зі створення внутрішньої системи якості, організацію її моніторингу та
    автоматизацію обробки результатів моніторингу.
    Учасники вебінару отримали практичні рекомендації щодо організації електронного документообігу й проєктування, реалізації та моніторингу внутрішньої системи якості освіти у ЗЗСО. У заході взяли участь 30 осіб.