Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Подяка фонду The Lego Foundation

    08/03/2023

    Колектив Миколаївського обласного інституту педагогічної освіти висловлює щиру вдячність Фонду The LEGO Foundation та особисто керівниці освітніх ініціатив «The LEGO Foundation» в Україні Оксані Ромі за цінний подарунок у межах підтримки освіти України. За сприяння Міністерства освіти і науки України ноутбук із програмним забезпеченням передано колективу МОІППО 16 лютого 2023 року в м. Києві під час Міжнародного форуму «Педагогічна еліта України: ціннісні орієнтири». Ноутбук Lenovo V14 G2 ITL зі встановленим ліцензійним програмним забезпеченням (система Windows 10 Pro, Office 365, антивірус, браузер Chromе) та ресурсами від The LEGO Foundation входить у комплект, що містить ноутбук, зарядний пристрій і сумку. 

    Використання сучасного технічного засобу навчання надасть можливість здійснювати комунікацію з педагогами закладів освіти Миколаївської області щодо реалізації діяльнісного підходу, ідей педагогіки гри та психосоціальної підтримки. 

    Тож діємо разом з вірою в Перемогу!