Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    План заходів на відзначення Дня науки – 2022 в МОІППО (13-31 травня 2022 року)

    12/05/2022

    Шановні науковці!

    Вітаємо усіх зі святом – Днем науки в Україні. Це день вшанування наукових традицій, досягнень вчених, які своєю копіткою щоденною працею впроваджують новітні технології, примножуючи інтелектуальний потенціал вітчизняної та світової науки.
    Сьогодні Україна має достатній потенціал для прискореного розвитку наукової діяльності за пріоритетними науковими напрямами. Чільне місце серед них посідають наукові дослідження в галузі педагогіки. Виклики, які супроводжують нас сьогодні лише спонукають бути максимально корисними своєму народові, своїй державі задля якнайшвидшої перемоги над ворогом, задня пошуку креативних наукових ідей для відбудови знищених сіл, селищ, міст України, створення найефективнішої в світі системи освіти. Бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, нових відкриттів, невтомності у новаторському пошуку та примноження його результатів! І звичайно здійснення найсокровеннішого – перемоги над ворогом, миру й злагоди!

    УСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

    Вашій увазі – план заходів на відзначення Дня науки – 2022 в МОІППО: План Днів науки_2022