Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури

    14/02/2022

    13 лютого 2022 року Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури на базі Миколаївського ліцею № 19 Миколаївської міської ради.
    Із вітальним словом до учасників олімпіади та їхніх наставників звернулася Вікторія Стойкова – кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, яка вказала на важливість вивчення мов для становлення особистості та мотивувала учнів на успішне виконання олімпіадних завдань.Анастасія Кузнєцова, старший викладач кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти МОІППО, провела інтелект-руханку «Барви рідного слова» (до Міжнародного дня рідної мови). Ганна Пономаренко, методист кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти МОІППО, ознайомила учнів і вчителів із правилами проведення олімпіади, налаштувала на активну творчу роботу.

    У змаганні взяли участь 12 учнів і учениць 9–11 класів із 5 закладів загальної середньої освіти міста Миколаєва й області. Перемогу здобули 6 учнів і учениць:

    9 клас
    І місце
    Єлизавета Дубінка, учениця Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 45 Миколаївської міської ради.
    ІІ місце
    Дар’я Матяж, учениця Миколаївської ЗОШ І–ІІІ ступенів № 35 Миколаївської міської ради.
    ІІІ місце
    Мілена Ярославцева, учениця Миколаївського ліцею № 19 Миколаївської міської ради.

    10 клас
    І місце
    Артем Монахов, учень Миколаївського ліцею № 19 Миколаївської міської ради.

    11 клас
    І місце
    Дарья Данилко, учениця Миколаївського економічного ліцею № 2 Миколаївської міської ради.
    ІІ місце
    Олександра Зідрашко, учениця Миколаївського ліцею № 19 Миколаївської міської ради.

    Висловлюємо подяку Олексію Ільїну, директору Миколаївського ліцею № 19 Миколаївської міської ради, адміністрації закладу та методичному об’єднанню вчителів російської мови і літератури за організаційну підтримку та створення комфортних умов для проведення олімпіади.