Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Підсумки ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії

    12/02/2024

    11 лютого 2024 року Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з департаментом освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації в дистанційному форматі проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії.

    Вікторія Стойкова, к. пед. н., заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, привітала присутніх та згадала знаних науковців, які народилися в цей день, а також до Міжнародного дня жінок і дівчат у науці познайомила з видатними українськими науковицями в галузі астрономії. 

    Олімпіада розпочалась із виконання завдань псевдоспостережного туру, у ході якого учасники відповідали на запитання, складені на основі астросвітлин. Теоретичний і практичний тури передбачали розв’язування задач на застосування знань про небесну сферу, законів руху світил тощо.  

    Щиро вдячні членам журі за об’єктивність, виважений підхід до оцінювання робіт, а вчителям – за невтомну працю під час підготовки учасників до інтелектуальних до змагань!

    Вітаємо кращих знавців астрономії та їх наставників!

    Переможці оліміпади_Астрономія