Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Підготовка тренерів з викладання міжнародного гуманітарного права в системі післядипломної педагогічної освіти

    19/07/2023

    Протягом березня-червня 2023 року фахівці Української Гельсінської спілки з прав людини готували тренерів з міжнародного гуманітарного права (МГП) для системи підвищення кваліфікації вчителів, які у співпраці з Міністерством освіти і науки України напрацювали комплекс навчально-методичних матеріалів для допомоги освітянам.

    Навчання проходило в змішаному форматі. У навчанні брали участь представники обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти та центрів професійного розвитку педагогічних працівників. Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти представляв Гладун Віталій, старший викладач кафедри філософії освіти, теорії й методики суспільствознавчих предметів, який успішно завершив навчання й отримав кваліфікацію тренера з викладання міжнародного гуманітарного права в системі післядипломної педагогічної освіти.