Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Підбито підсумки роботи кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО за І півріччя 2020 року

    19/06/2020

    17 червня 2020 року відбулось засідання кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Співробітниками кафедри обговорено низку організаційних питань щодо завершення 2019-2020 навчального року та підготовку до 2020-2021 навчального року. Науково-педагогічні та педагогічні працівники прозвітували про виконання індивідуальних планів роботи за І півріччя 2020 року. Схвалили звіт про роботу кафедри за І півріччя 2020 року. Спільно проаналізували стратегічні напрями розвитку дошкільної та початкової освіти, акцентувавши увагу на досягненнях та результатах  2019-2020 навчального року, визначили пріоритетні аспекти роботи на новий навчальний рік. 

    Членам кафедри запропоновано  на розгляд інструктивно-методичні матеріали щодо використання онлайн-ресурсів у закладах дошкільної освіти та вивчення предметів у початковій школі, приклади успішних практик застосування технологій дистанційного навчання вихователями й вчителями під час карантину. Схвалено програми сертифікованих заходів семінарів-практикумів «Техніки та інструменти формувального оцінювання», «Розвиток критичного мислення як наскрізного вміння учня Нової української школи», підготовлені методистами кафедри. 

    Визначено важливі аспекти роботи кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти на ІІ півріччя 2020 року.