Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Переможці ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики

    05/02/2024

    03–04 лютого 2024 року Миколаївським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з департаментом освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації в дистанційному форматі проведено ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики.

    Вікторія Стойкова, к. пед. н., заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, привітала учасників і для налаштування на інтелектуальну роботу запропонувала цікаве завдання, що стосувалося подій, пов’язаних із фізичною наукою, які відбулися в цей день, та побажала юним знавцям фізики успіхів на шляху до омріяних вершин. 

    36 здобувачів освіти виконували завдання теоретичного й експериментального турів, що передбачали теоретичне обгрунтування і складання плану проведення експерименту. Переможцями стали 17 учнів, які виявили як глибокі теоретичні знання, так і здатність застосувати їх для вирішення практичних завдань.

    Щиро вдячні членам журі за об’єктивність і виважений підхід до оцінювання робіт, а вчителям – за невтомну працю під час підготовки учасників до інтелектуальних до змагань!

    Вітаємо кращих знавців фізики та їх наставників!

    Список переможців_Фізика