Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Онлайн-зустріч з дипломанткою конкурсу «Учитель року – 2024»

    13/06/2024

    «Учитель року» – один з найдавніших конкурсів фахової майстерності педагогів. З метою популяризації кращих здобутків і підвищення престижності вчительської професії 12 червня 2024 року кафедрою теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти, навчально-методичною лабораторією акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено онлайн-зустріч зі Стефанією Чаплигіною, учителем образотворчого мистецтва Березанського ліцею Березанської селищної ради, дипломанткою другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024».

    Стефанія Чаплигіна поділилася враженнями, зазначивши, що участь у конкурсі – не просто бездоганне виконання поставлених завдань, а можливість для вчителя професійно зростати, креативно підходити до кожного випробування. І найголовніше – нагода знайти справжніх друзів-однодумців, коли відстань та час не мають жодного значення, оскільки спілкуватися, ділитися досвідом, удосконалювати свої знання, навички потрібно щодня. Це потужний аргумент, аби бути учасником конкурсу «Учитель року».