Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Онлайн-тренінг «Оцінювання навчальних досягнень учнів з інтегрованих курсів природничого спрямування у 5–6 класах НУШ»

    05/09/2022

    29 серпня 2022 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для вчителів, які викладатимуть інтегровані курси природничого спрямування у 2022–2023 навчальному році, проведено онлайн-тренінг «Оцінювання навчальних досягнень учнів з інтегрованих курсів природничого спрямування у 5–6 класах НУШ».

    Олена Ліскович, кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, привітала учасників, побажала плідної праці та наголосила на важливій ролі різних видів оцінювання в Новій українській школі.

    Анастасія Кравченко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, ознайомила учасників із нормативними документами щодо оцінювання навчальних досягнень учнів у 5–6 класах НУШ і запропонувала способи їх фіксації. 

    Під час практичної частини тренінгу учасники в групах розробляли критерії оцінювання до результатів навчання учнів, презентували власні напрацювання і показали високий рівень знань.

    Висловлюємо вдячність за результативну працю всім, хто долучився до навчання. Бажаємо невичерпної енергії для втілення отриманих знань, удосконалення та професійного розвитку, з непохитною вірою в Перемогу України!