Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Онлайн-тренінг «Оцінювання навчальних досягнень учнів з інтегрованих курсів природничого спрямування у 5–6 класах НУШ»

    20/12/2022

    15 грудня 2022 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти для вчителів, які викладатимуть інтегровані курси природничого спрямування у 2022–2023 навчальному році, проведено онлайн-тренінг «Оцінювання навчальних досягнень учнів з інтегрованих курсів природничого спрямування у 5–6 класах НУШ».

    Ольга Захар, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної  роботи МОІППО, привітала учасників тренінгу, наголосила на важливості освіти в умовах війни та вагомій ролі вчителя в сучасному житті.

    Анастасія Кравченко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, ознайомила з особливостями заповнення класного журналу, продемонструвала способи визначення тематичного та семестрового бала/рівня у процесі оцінювання  навчальних досягнень учнів.

    Під час практичної частини тренінгу учасники самостійно заповнили шаблон журналу, ураховуючи різні варіанти оцінювання (рівневе, бальне), проаналізували очікувані результати навчання учнів, досягнуті наприкінці першого семестру, отримали поради щодо оцінювання учнів за групами результатів природничої освітньої галузі.

    Щиро дякуємо всім за активну та результативну роботу, прагнення до професійного зростання! Упевнено тримаймо освітянський стрій із вірою в перемогу і Збройні сили України!