Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Онлайн-семінар для вчителів базової школи «Теоретико-методичні засади викладання інтегрованого курсу «Навчаємося разом» у 5–7 класах за проєктом «Інтелект України»»

    08/11/2022

    07 листопада 2022 року кафедрою теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено обласний семінар «Теоретико-методичні засади викладання інтегрованого курсу «Навчаємося разом» у 5–7 класах за проєктом «Інтелект України»». 

    Вікторія Стойкова, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, консультант проєкту в Миколаївській області, привітала учасників заходу й розкрила значення освіти для суспільства в умовах невизначеності, наголосивши на життєвих цінностях.

    Галина Лебідь, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, координатор проєкту в Миколаївській області, ознайомила освітян із результатами впровадження всеукраїнського науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» на Миколаївщині.

    Олена Сокуренко, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, акцентувала увагу на  наступності в реалізації завдань стандартів початкової та базової середньої освіти у проєкті.

    Під час практичної частини семінару педагоги поділилися  досвідом викладання інтегрованого курсу «Навчаємося разом».

    Вікторія Бондаренко, старший викладач кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, тренер проєкту,  розповіла про наступність та інтеграцію в курсі «Навчаємося разом» у науково-педагогічному проєкті «Інтелект України».  

    Марина Дирда, учитель Миколаївської гімназії № 44 Миколаївської  міської ради, та Вікторія Шитюк, учитель Первомайського ліцею «Престиж» Первомайської міської ради, надали рекомендації з формування ключових компетентностей на уроках інтегрованого курсу «Навчаємося разом».

    Протягом заходу педагоги обговорили важливі методичні питання, зокрема щодо викладання курсу  в умовах воєнного стану. 

    Дякуємо за активну участь та плідну співпрацю!