Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Онлайн-нарада працівників МОІППО

    02/06/2020

    02 червня 2020 року відбулась чергова нарада науково-педагогічних та педагогічних працівників Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти в дистанційному режимі, за допомогою додатку для відеоконференцій ZOOM. Під час наради розглянуто такі питання:
    1. Організація освітнього процесу під час курсів підвищення кваліфікації у червні 2020 року:
    – проведення навчальних занять в асинхронному режимі;
    – проведення навчальних занять в синхронному режимі.
    2. Оформлення документації курсів підвищення кваліфікації кураторами груп курсів підвищення кваліфікації.
    3. Про облік навчального навантаження під час синхронного режиму проведення підсумкових сесій курсів підвищення кваліфікації науково-педагогічними працівниками МОІППО.
    4. Про підготовку звітів про виконання індивідуальних планів роботи за І півріччя науково-педагогічними працівниками й узагальнених звітів про виконану роботу структурними підрозділами МОІППО; надання для перевірки облікової документації кафедр.
    5. Про дотримання Положення про підвищення кваліфікації науково-педагогічних та педагогічних працівників Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та порядок визнання його результатів.