Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний вебінар-презентація підручника «Математика. 6 клас»

    30/03/2023

    Із метою підготовки вчителів до викладання математики у 6 класі за новими навчальними програмами 28 березня 2023 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО за підтримки видавничого дома «Освіта» проведено обласний вебінар-презентацію підручника «Математика. 6 клас».

    Дарина Васильєва, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник Інституту педагогіки НАПН України, презентувала методичну систему навчання математики, реалізовану в підручнику для 6 класу. Видання містить теоретичний матеріал, запитання, приклади розв’язання завдань, а також усні, письмові та практичні завдання різного рівня складності. В основу покладено ідеї розвитку критичного мислення, формування креативності учнів. Спікер продемонструвала дидактичні матеріали, що допоможуть педагогам під час підготовки до уроків з математики.

    Присутні обговорили актуальні питання щодо реалізації нових навчальних програм і висловили слова вдячності Дарині Васильєвій за цікаві ідеї проведення уроків.