Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний вебінар «Наука в дії: дослідження на уроках природничих дисциплін»

    29/01/2024

    З метою підвищення рівня професійної компетентності вчителів інтегрованих курсів природничого спрямування 26 січня 2024 року кафедрою теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО спільно з видавництвом «Ранок» проведено обласний вебінар «Наука в дії: дослідження на уроках природничих дисциплін».

    Юлія Мандренко, методистка з природничого напряму видавництва «Ранок», спікерка заходу, окреслила особливості впровадження діяльнісного підходу як запоруки якісного опанування природничих дисциплін, надала практичні поради щодо реалізації дослідів. Педагоги ознайомилися з перевагами та стратегіями ефективного застосування онлайн-інструментів, зокрема віртуальних лабораторій, симуляцій для організації навчання на уроках інтегрованого курсу природничого спрямування. 

    Підсумовуючи, учасники відзначили доцільність, актуальність і практичну спрямованість вебінару. Дякуємо всім за плідну роботу!