Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний семінар учителів фізики

    25/09/2024

    24 вересня 2024 року відбувся обласний семінар «Забезпечення наступності у викладанні інтегрованого курсу «Пізнаємо природу. Твої фізичні відкриття» і фізики за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України».

    Вікторія Стойкова, к.пед.н., заступник директора Миколаївського ОІППО, консультант проєкту в Миколаївській області, привітала учасників і занурила їх у світ фізики, продемонструвавши застосування її законів у різних галузях людської діяльності на прикладі метатехнології квантового навчання.

    Про організацію освітнього процесу за НПП «Інтелект України» на Миколаївщині повідомила Галина Лебідь, к.пед.н., доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, обласний координатор проєкту.

    Особливості реалізації структури та змісту програм інтегрованого курсу «Пізнаємо природу. Твої фізичні відкриття» і фізики за НПП «Інтелект України» проаналізувала Олена Ліскович, к.пед.н., завідувач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО.

    Педагоги-практики, Марина Дінжос, учитель фізики Миколаївського ліцею № 51 Миколаївської міської ради, і Марічка Ковальова, учитель фізики Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича Миколаївської міської ради, поділились досвідом активізації пізнавальної діяльності учнів, забезпечення ефективного та якісного навчання.

    Микола Пономарчук, учитель фізики Баштанського ліцею № 1 Баштанської міської ради, продемонстрував наповнення авторського ютуб-каналу, на якому розміщені відеоуроки, розроблені за освітньою програмою «Інтелект України».

    Учасники долучились до обговорення шляхів удосконалення освітнього процесу, обмінялись досвідом вирішення проблемних питань.

    Дякуємо всім за активність і плідну роботу, а ЗСУ – за можливість жити і працювати у вільній країні.