Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний семінар «Реалізація діяльнісного підходу в освітньому процесі з біології за проєктом «Інтелект України»

    04/12/2023

    01 грудня 2023 року кафедрами теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій, теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти проведено обласний семінар «Реалізація діяльнісного підходу  в освітньому процесі з біології за проєктом «Інтелект України».

    Галина Лебідь, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, координатор проєкту «Інтелект України» у Миколаївській області, звернулася до учасників заходу з вітальним словом й акцентувала увагу на важливості впровадження проєкту на Миколаївщині.

    Вікторія Стойкова, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, консультант проєкту «Інтелект України» у Миколаївській області, висвітлила питання «Перспективний погляд на педагогічні технології найближчого майбутнього: очевидне та неймовірне».

    Ірина Мироненко, старший викладач кафедри теорії й методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій МОІППО, тренер проєкту «Інтелект України», розповіла про особливості діяльнісного підходу до викладання біології за проєктом.

    Юлія Александрова, учитель біології Первомайського ліцею «Лідер» Первомайської міської ради, учитель-методист, поділилася досвідом роботи за програмою проєкту та зосередила увагу на біологічній складовій інтегрованого курсу «Пізнаємо природу. Моя планета Земля».

      Валентина Шевцова, учитель біології Первомайського ліцею «Ерудит» Первомайської міської ради, надала рекомендації щодо реалізації практичної частини програми з біології у 7 класі.

    Педагоги відзначили, що в ході навчання школярів за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» уже з 6 класу формується система біологічних понять, навички, цінності.

    Щиро дякуємо учасникам семінару та бажаємо нових професійних звершень під мирним небом України!