Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний семінар «Інтеграція в предметі «Навчаємось разом» та особливості його викладання в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України»

    16/12/2023

    14 грудня 2023 року навчально-методичною лабораторією акмеології МОІППО проведено обласний семінар «Інтеграція в предметі «Навчаємось разом» та особливості його викладання в науково-педагогічному проєкті «Інтелект України». До участі долучилися науково-педагогічні, педагогічні працівники Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, вчителі предмета «Навчаємось разом», які працюють за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України».

    Перспективний погляд на педагогічні технології найближчого майбутнього презентувала Стойкова Вікторія Володимирівна, кандидат педагогічних наук, заступник директора з науково-педагогічної роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, консультант проєкту в Миколаївській області. Про особливості науково-педагогічного проєкту «Інтелект України» на Миколаївщині доповіла Лебідь Галина Сергіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, координатор проєкту в Миколаївській області. Про організацію курсів підвищення кваліфікації для учителів предмета «Навчаємось разом» за науково-педагогічним проєктом «Інтелект України» на базі МОІППО у 2024 році розповіда Погорєлова Любов Валентинівна, методист навчально-методичної лабораторії акмеології Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, тренер проєкту, куратор курсів. Психологічний аспект протидії стресу презентувала Алхімова Кльона Юріївна, методист навчально-методичної лабораторії практичної психології та соціальної роботи Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у виступі “Мозок, який працює у стресі: враховуємо можливості, розвиваємо дитину”.

    Обмін досвідом з викладання предмета «Навчаємось разом» забезпечили вчителі: Гарагуля Дар’я Вікторівна (Миколаївська гімназія № 64 Миколаївської міської ради), Мороз Євген Олександрович ((Миколаївська гімназія № 29 Миколаївської міської ради).