Вітаємо на сайті Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

  • Переможний вісник - інформаційний ресурс Миколаївського ОІППО з актуальною інформацією для педагогів Миколаївської області в період воєнного стану

    Обласний практикум «Використання інтелектуальних ігор (змагань) на заняттях з історії»

    01/12/2023

    30 листопада 2023 року відбувся обласний практикум «Використання інтелектуальних ігор (змагань) на заняттях з історії»

    Мета розвинути професійну компетентність учителів громадянської та історичної освітньої галузі щодо використання ігрових технологій навчання на заняттях з історії, інформаційно-комунікативну компетентність учасників освітнього процесу.

    Під час практикуму педагоги ознайомилися з технологіями організації ігрової діяльності на заняттях з історії; систематизували види інтелектуальних ігор та методики їх організації; застосовували інформаційно-комунікативні технології в освітньому процесі засобами гри; моделювали використання інтелектуальних ігор відповідно до очікуваних результатів навчання.

    Для отримання сертифіката учасники мають створити за допомогою спеціально підготовлених матеріалів або онлайн-інструментів вправи з  інтелектуальних ігор на заняттях з історії.

    У заході взяли участь учителі громадянської та історичної освітньої галузі закладів освіти Миколаївської області (усього – 30 осіб).